torstai 30. huhtikuuta 2009

Limonadea, veroilmoituksia, Leijonia ja vappu

Sunnuntaina meno oli tällaista..

Muutama T:n kaveri kuuluu Ski and Bike -järjestöön, joka järjesti pyöräilykisat sekä pyöräilymarssin. Oltiin siis myymässä limonadea ja alkoholittomia cocktaileja tapahtuman aikana. Marssilla kiersi kaupungin ympäri ja sillä oli tarkoitus saada kaupungin päättäjät sekä muut tienkäyttäjät ymmärtämään että pyöräilijöitä riittää ja olisi enemmänkin jos sekaan vaan mahtuisi. Itse en uskaltaisi pyöräillä täällä, sillä autoilijoiden asenteessa on parantamisen varaa ja kun pyöräilyteitä ei ole juuri lainkaan, ei autojen sekaan hyppääminen houkuta. Toivotaan, että asiat muuttuvat pikkuhiljaa.. Olisin erittäin mielelläni osallistunut marssille, mutta koska meillä ei ole omia pyöriä eikä T:n kaverit saaneet järjestettyä kuin yhden pyörän, en päässyt mukaan. Onneksi marssi meni melkein meidän kodin vierestä, joten kävin kuvailemassa arviolta kilometrin pituista letkaa. Kuvista on tuossa yllä vain yksi kun muut olivat enemmän ja vähemmän epäonnistuneita tai suoria naamakuvia pyöräilijöistä.

Maanantai toi mukanaan veroilmoituksen ja ensimmäistä kertaa joudun palauttamaan sen, kun pitää ilmoittaa näistä töistä. Nyt kun vaan osaisin täyttää kaikki tarvittavat kohdat ja lisäliitteet. Veroilmoitus kertoi myös mukavista palautuksista. Harmi, kun pitää odottaa joulukuuhun..

Leijonien joka peli on tullut seurattua suorana Tvkaistan kautta. Harmi vaan kun siellä (tai varmaan myös täällä) yhteydet pätkii, niin peliäkin pääsee seuraamaan pätkissä ennen kuin taas jumahtaa.. Mutta tekemistä tuolla joukkueella on, mikäli meinaavat päästä edes välieriin, vaikka parempaan suuntaan ollaan tuon eilisen voiton jälkeen menossa. Luotto on edelleen kova!

Tänään olin normaalisti töissä (itse asiassa juuri äsken lopettelin), mutta huomenna startataan kaveripariskunnan kanssa Baile Felixiin. Hotellina Hotel Mures. Mahtavaa päästä kunnon kommunismin aikaiseen, valtavaan hotelliin, joskin kuvien perusteella näyttäisi, että paikkaa on noiden aikojen jälkeen rempattu. Ehkä parempi niin.. Luvassa tällä tietoa lillumista thermal spa:ssa (mikä tuo thermal on suomeksi?!) ja muuten vaan rentoa oleskelua. Mahtavaa!

Vappuja!

3 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Kivalta kuullosti pyörä"marssi" ja muut riennot.
Nautihan nyt viikonlopusta ja olosta thermal spa'ssa :)
JA ILOISTA VAPPUA SULLE MYÖS!!

Kazza kirjoitti...

Hyvää vappua näin jälkikäteen! Ihana keväiset tunnelmat teillä siellä, varmasti oli helppo päästä vapputunnelmaan kiinni. :) Nautihan olostasi siellä spassa! :) Kuulostaa upealta!

Jaana kirjoitti...

MaaMaa, marssi oli kuulemma ollut vähän tylsä (T:n mielipide), mutta olisin niiiin halunnut olla mukana.

Kazza, nautin kyllä, oli kiva reissu. Kevät täällä on jo pitkällä ja säät kuin Suomessa kesällä.