keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Festarielämää

No niin, festarit on juhlittu. Käytiin festarialueella yleensä vain parin tunnin verran päivällä ja sitten 18-19 aikoihin uudestaan. Ei siellä koko päivää olisi jaksanut ollakaan tässä helteessä ja edellisen illan juhlintojen väsyttämänä. Esiintyjistä suurin osa oli mulle täysin tuntemattomia, mutta muutama iloinen yllätys löytyi. Mielenkiintoisimpia uusia tuttavuuksia olivat Haydamaky, !Deladab, Parov Stelar ja Freestylers. Toki Tiesto, Nine inch nails ja Prodigykin piti käydä katsomassa, jotta voi sanoa ne nähneensä, mutta pieniltä lavoilta löytyi usein paljon paremmat bileet. Tänä vuonna ei tehty mitään erityisen extremiä (verrattuna vaikka benji-hyppyyn viime vuonna) mutta T kävi voittamassa kädenväännön mestaruuden. Osallistujia oli tosin tänä vuonna tosi vähän, mutta kuitenkin.. Festareiden aikana käydään siis kilpailuja eri urheilulajeissa alkaen jalkapallosta ja uinnista pöytäjalkapalloon ja tikanheittoon. Päivisin järjestettiin myös stand up -esityksiä ja eri järjestöt, koulut jne. esittäytyivät civil falu:ssa (kansalaiskylä). Löysin jopa kielikoulun, jossa alkaa syksyllä unkarin/romanian kurssi, jos vaan ilmoittautuneita on tarpeeksi! Vihdoin pääsen (ehkä) opiskelemaan kieltä/kieliä kunnolla.

Kuvat jälleen yhdessä pötkössä ja ihme järjestyksessä, mutta ovatpahan kuitenkin..

Pilvenreunalla

Näille tuutattiin torvea, jos viivyttelivät tornissa. Ainakin varma keino saada kaikkien huomio hyppääjään..

Kierrätystyypit..

..joiden oppi ei ollut mennyt perille.


Labyrintti

Pääsponsorista ei ollut epäselvyyttä..

Tiesto

!Deladab

Kistehen tanczenekar

Freestylers

Tankcsapda

Haydamaky

Prodigy (liian pimeää, liikaa valoja, liikaa liikettä..)

5 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Hauska tuo sponsori labyrintti ja aika huomiota herättävät kierrätyshemmot :)

Toivottavasti pääset kielikurssille, ne on aina mukavia ja antoisia.

MaaMaa kirjoitti...

Kieltenopiskelu on kivaa, varsinkin jos heti paasee kokeilemaan taitojaan :) Toivottavasti kurssit jarjestetaan!!

Hyvankuuloset festarit on ollu :)

Jaana kirjoitti...

Susadim, tuo sponsori näkyi ihan joka asiassa ja joka paikassa jopa ärsytykseen saakka.. Toivon todellakin, että edes jompikumpi kielistä toteutuisi. Tahdon opiskelemaan! :)

MaaMaa, sitten kun vielä uskaltaisi avata suunsa ja yrittää puhua.. Se ongelma mulla on tällä hetkellä unkarin kanssa. Oma "vika", tiedän, mutta kun se aloittaminen on niin hankalaa.. Onneksi T:n vanhemmat ja isovanhemmat ei puhu englantia niin on joskus edes pakko puhua unkaria ;)

-S- kirjoitti...

heh...hassut nuo kierràtysàijàt....Sun mies on aika kone voitettuaan tuollaisen kisan :D:D:D Pidetààn peukkuja ettà kurssit toteutuvat :D

Jaana kirjoitti...

-S-, aika kone tosiaan :D Kiitos peukuista, ne on pystyssä mullakin..