lauantai 26. kesäkuuta 2010

Hyvää Juhannusta!

Itse olisin unohtanut koko juhlan, ellei Facebook olisi ollut täynnä Hyvän Jussin -toivotuksia. Täällä ei siis keskikesää juhlita milläänlailla, mikä sinänsä ei haittaa yhtään, sillä en ole koskaan ollut kovin innoissani näistä ns. pakkojuhlista, eli ihan vaan hyvä, että on yksi sellainen vähemmän. Toisaalta en voi kieltää, ettenkö olisi tuntenut pientä kateuden tunnetta noita em. Facebook-viestejä lukiessa. En pistäisi vastaan mökkiviikonloppua järven rannalla saunoen ja grillaten..

Mutta ehkä sitten elokuussa, kun suunnataan Suomeen viikoksi! Tällä kertaa lähtevät siis myös "anoppi- ja appikokelaat" mukaan vastavierailulle. Matka on itseasiassa T:n äidin ja meidän yllätyslahja T:n isälle, jolla oli synttärit viime maanantaina ja juhlat tänään. Mielenkiintoinen viikko luvassa, vaikken alkuun (enkä koko aikaa nytkään) ollut ihastunut ajatuksesta jakaa kultaakin kalliimpi Suomi-loma heidän kanssaan. Mielelläni vaan olisin perheen ja kavereiden kanssa ilman ylimääräistä työtä ja vaivaa, joka "kokelaista" aiheutuu.. Tiedän, että olen itsekäs, mutta kun Suomeen pääsee vain pari kertaa vuodessa, en haluaisi käyttää sitä tärkeää aikaa matkaoppaana. Mutta tällä kertaa näin, tuskin he kuitenkaan kovin usein ovat Suomeen matkaamassa, joten yritän ajatella positiivisesti.

Viikonloppu tuntuu muuten pitkästä aikaa oikealta viikonlopulta, sillä ensimmäinen työviikko on nyt takana! Tähän mennessä olen yhdessä 4 muun uuden kanssa opetellut uutta työtä, pääasiassa teoriassa mutta loppuviikosta myös käytännössä. Paljon olen jo oppinut, mutta vielä enemmän on edelleen jäljellä, jotka tosin suurimmaksi osaksi oppii sitten käytännössä, kun ko. tilanne tulee kohdalle. Ensi viikon lopulla alkaa sitten ihan oikeat työt, joskin kuulemma saadaan vielä seuraavat viikot kysyä tyhmiäkin kysymyksiä. Eiköhän se siitä lähde sujumaan..

Nyt lähden "appikokelaan" synttärijuhlille. Saas nähdä, mitä sankari sanoo lahjastaan!

1 kommentti:

MaaMaa kirjoitti...

Ymmärrän hyvin, että tavallaan ei haluaisi "tuhlata" Suomi-lomaa niin, ettei näe omia ystäviä ja voi tehdä omia juttujaan ... mutta toisaalta on myös ihana näyttää Suomi-juttuja ulkomaalaisille ja sitä myötä nähdä ne itsekin uusin silmin :)

Tsemppiä koulutukseen töissä ja mukavaa loppuviikkoa! :)