sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Selkä selkää vasten

Irina osaa lauluissaan kertoa elämästä niin oikein, joten tässä tämän hetkinen olotila. Ei kuitenkaan syytä huoleen, tähän mennessä tämä olo on aina mennyt ohi ja kohta taas hymyilyttää..

7 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Hyvin tutulta kuulostaa... Tähän ei oikeastaan ole mitään muuta konstia kuin aika, se auttaa. :-)

Susadim kirjoitti...

Hyvä biisi, kuulin ekaa kertaa. Musiikilla on joskus niin mieletön voima omiin tunteisiin, hyvässä ja pahassa. Terkkuja lukijaltasi Suomesta :)

finkinja kirjoitti...

Miten hyvät sanat, niin sopivat sanat varmaan monelle maailmalle lähteneelle!
Kiva kun laitoit sen;)
Muu ei tosiaan auta kuin aika!

Jaana kirjoitti...

Bisquits, uskon, että tämän kappaleen sanoihin voivat samaistua meidän lisäksi monet muutkin ulkosuomalaiset, etenkin jos syy ulkomaille muuttoon on se toinen puolisko. :)

Susadim, tervetuloa! :) On mahtavaa, kun löytää kappaleen, johon voi samaistua. Irinalla ainakin on erittäin hyviä sanoituksia, en tosin ole ottanut selvää, kuka ne tekee..

Finkinja, tätä kappaletta kuuntelin jo ennen lähtöä ja englannistin sen T:llekin ajatuksella "tiedätpähän sitten miltä minusta hetkittäin tulee tuntumaan/tuntuu" ;)

Susadim kirjoitti...

Uteliaisuuteni heräsi Irinan sanoitusten osalta ja tsekkasin asian..tämän biisin sanat on Irina itse kirjoittanut, samoin kuin useimmat uuden levynsä kappaleet. Sanoitukset on ainakin näin ei-musikaaliselle ihmiselle se tärkein osa musiikissa.

Jaana kirjoitti...

Kiitoksia selvityksestä, Susadim! Irina on siis itse se, joka osaa kuvata elämää niin hyvin ;)

Kazza kirjoitti...

Blogissani odottelee haaste sinulle...