lauantai 7. helmikuuta 2009

Kevättä rinnassa

Tänään täällä on kevät. Tai on ollut jo aikaisempinakin päivinä, mutta silloin olen ollut suljettu sisätiloihin valoisan ajan enkä ole päässyt auringosta juuri nauttimaan. Sisällä olen tosin ollut nytkin ja siivonnut, mutta aukaisin kaikki ikkunat ja parvekkeen oven. Ilman lämpömittaria veikkaisin, että suorassa auringon paisteessa parvekkeella on vähintään 20 astetta, todennäköisesti enemmän. Ihana Etelä-Eurooppa! Tämä ilo ei tosin taida kestää, ensi viikoksi on luvattu pakkasöitä ja räntää..

Kevään lisäksi on myös toinen ilon aihe: meidän kuntosalin sauna. 100 astetta, vettä löylyn heittoon ja ulkopuolella pieni kylmävesiallas. Kävin eilen ensimmäistä kertaa ja nyt tiedän ainakin, ettei tarvitse enää kaivata saunaa. Ja parasta on, että pääsen sinne vaikka joka päivä! (Paitsi sunnuntaisin, kun paikka ei ole auki..)

Kohta lähdetään urheilukauppaan ostoksille. Listalla ainakin koripallokengät T:lle ja mulle ehkä jotain kivoja salivaatteita. En tuonut mukanani kuin yhdet urheiluhousut, ja kun nyt kuitenkin käydään vähintään 3 kertaa viikossa, olisi toisetkin ihan tarpeen. Ostoksilta jatkamme kohti Mediasta, joka on pikkukaupunki noin tunnin ajomatkan päässä. Siellä ohjelmassa on, yllätys yllätys, koripalloa. Peli meidän ja sikäläisen joukkueen kesken. Pelistä tekee paikalliskamppailun ohella mielenkiintoisen se, että kotijoukkueessa pelaa 2 täällä pelannutta amerikkalaisvahvistusta, jotka lähtivät kohun saattelemana meidän joukkueen entisen, irtisanotun valmentajan mukana naapurijoukkueeseen, ja tämä on joukkueiden ensikohtaaminen tuon tapauksen jälkeen. T ei malta pysyä nahoissaan ja itsekin olen innoissani, täällä koripallopeleissä on oikeasti tunnelmaa ja nyt varmasti vielä tuplamäärä. Meidän joukkueen fanit ovat koko liigan äänekkäimpiä, mutta myös reiluimpia (ovat tästä ihan tunnustuksenkin saaneet) ja heitä on tähän otteluun tulossa paljon!

Postaukset on nykyisin hyvin lyhkäisiä ja kuvattomia, kun tuntuu, ettei ole mitään mistä kertoa ja kuviakaan ei ole tullut otettua aikoihin. Yritän parantaa tapani..

5 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Ihanan kuulonen sauna! Voi että! Sauno nyt sitten muidenkin puolesta!
Ja pitäkää hauskaa korismatsissa!

Kazza kirjoitti...

Senkin onnenpossu kun pääset saunaan milloin huvittaa! :D Mukava kun kevät aurinko alkaa siellä lämmittämään... :)

Jaana kirjoitti...

MaaMaa, saunon varmasti. Tänään ollaan taas menossa :) Korismatsissa oli muuten ihan hauskaa, mutta että meidän joukkue osaskin pelata huonosti.. Tuloksena siis rökäletappio.

Kazza, juu ja toinen onnenpossu on ihan vaan hiljaa.. Kävin juuri kurkkimassa blogiasi, ja mitkä bileet teillä on ollut! Voittaa kyllä saunankin ;)

MaaMaa kirjoitti...

Jaana, haastoin sut siihen Hurja Kokemus -meemiin. Tu kattoon blogissani, toivottavasti otat haasteen vastaan :)

finkinja kirjoitti...

Voi sauna!!

Käy vilkasemassa blogiani, siellä on jotain sulle;)