keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Kuulumisia keskeltä viikkoa

Pikainen postaus myös kuulumisista. Päivät kuluvat töissä, illat salilla tai tänään korista katsomassa. Töissä on suhteellisen hoppu, ja puhelin laulaa. Salilla ja etenkin siellä saunassa on ihanaa, vaikka nyt sattuukin vasempaan ylätakareiteen maanantain ja tiistain kuntoilu. Koripallossa menee heikosti. Lauantaina hävittiin, ja tänään vastustajana oli liigan heittopussi, joka ei tällä kaudella ole voittanut yhtään ottelua ja vaikka voitettiinkin noin 40 pisteellä, olisi joukkue voinut todellakin pelata paremmin. Tuolla pelillä ei parempia joukkueita voiteta millään. Taitaa olla muutenkin pudotuspelit liian kaukana..

Tämä video on kuvattu täällä 17.1. Tuo alussa oleva donkki on jotain, mitä täällä ei ole ennen nähty ja videolla kuuluu muutenkin hyvin yleisön huuto ja kannustus. On nimittäin tunnelma jotain muuta kuin Suomessa yleensä.. Lisäksi sieltä on mahdollista kuulla yleisön huutavan unkariksi "Szép volt fiúk!" eli kutakuinkin "Hienoa pojat!". Kuten olen jo aikaisemmin maininnut, unkarin asema ei ole sama kuin esimerkiksi ruotsin asema Suomessa, joten on hienoa, että täällä voidaan kannustaa myös unkariksikin. Vaikka kuulemma on tästäkin jo joku nationalisti vetänyt herneen nenuun.. Huoh.Sitten on eräs asia, jota en ole vielä muistanutkaan hehkuttaa.. Nimittäin Sisko ja Siskon tyttö tulee sunnuntaina meille!! Vielä kaksi päivää töitä ja sitten kokonaista kuusi vapaata, kun onneksi sain koko heidän täälläoloajan vapaaksi. He siis lähtevät torstaina takaisin Suomeen. Voi, miten odotankaan! Suuria suunnitelmia ei vielä ole, jotain ideoita kylläkin. Katsellaan sitten säiden ja sen mukaan, miten paljon on "anopin" auto käytettävissä ja T:lla mahdollisuus viettää aikaa meidän kanssa. Yksin en nimittäin halua kaupungin ulkopuolelle lähteä ajelemaan..

5 kommenttia:

ColibriDreams kirjoitti...

Hassua, selostuksesta jopa ymmärsin vähän muiden romaanisten kielten pohjalta.

Täälläkin on kiva käydä joskus jalkapallo-ottelussa, kun tunnelma on niin mahtava ja kaikki laulavat kannustuslauluja ja muutenkin aina kannustavat kovaan ääneen. Muutenhan jalkapallo ei mua oikeastaan kiinnosta, paitsi MM-kisoissa. Suomalaista jalkapalloa kun joskus pari minuuttia yritin seurata, olin kuolla tylsyyteen.

Onnittelut myös saunasta, ihan kateeksi käy!

Kazza kirjoitti...

Tosi ihanaa kun pääset nauttimaan siskosi seurasta! Todella kateeksi käy. Romania on niin lähellä Suomea, että oikein kateeksi käy. Pitäkää hauskaa siellä ja harmi kun hävisitte pelin. :(

Jaana kirjoitti...

ColibriDreams, romania on jonkin lähteen mukaan noin 80 % italiaa.. En sitten tiedä, pitääkö paikkansa, kun en kumpaakaan osaa ;) Todellakin tunnelma täällä ainakin koripallopeleissä on jotain muuta kuin Suomessa, muita lajeja en täällä ole seurannut livenä. Tosin viimekesäisten jalkapallon EM-kisojen aikaan (ja etenkin Romanian pelien aikaan) tunnelmaa oli täälläkin kuppiloissa ja kaduilla.

Kazza, on jännä, miten toisten (äidin nyt ainakin..terkkuja!) mielestä Romaniakin on kaukanakaukana, mutta jos Uuteen-Seelantiin vertaa, niin ollaan ihan naapurissa. Suhteellista.. Kiitos, pidetään hauskaa varmasti! :)

MaaMaa kirjoitti...

kivskua, että saat siskon ja siskontytön kylään! ja superhyvä, että sait koko viikon lomaakin.
Naattikaa yhdessäolosta ja kaupungin katselusta :) Toivottavasti T pääsee teitä kuskaamaan!

Jaana kirjoitti...

MaaMaa, näitä vieraita on kyllä odotettu! :) Toivotaan, että säät hieman paranee, ettei tarvitse tarpoa loskassa tai luistella jäätyneillä teillä..