perjantai 13. helmikuuta 2009

Talvi tuli takaisin

Koko päivän on satanut lunta tai siis lumen ja rännän sekoitusta. Maahan se jää muuten paitsi teillä, jotka ovat sitten loskapaskaa täynnä.. Paitsi, että nyt ovat jäätyneet/jäätymäisillään. Kamalinta kaikessa on se, että T on matkalla kotiin jossain 60 km päässä allaan kammo-Daciansa. Siis sellainen auto, jonka kyydissä pelottaa, että pohja tippuu alta. Ja vielä kesärenkaissa. Joka kerta, kun T on sillä jossain ja sää on yhtään huonompi, panikoin. Ja niinkuin pelkäsin, T soitti sitten äsken ja kertoi, että oli pyörähtänyt kolmesti ympäri, onneksi renkaillaan pysyen, ja päätynyt tien penkalle. Auto ja mies ovat kunnossa. En ihan tajunnut, oliko päässyt omin neuvoin pois vai oliko joku kanssaautoilija avustanut. Nyt on kuitenkin taas liikkeellä, köröttelee kotia kohti noin 10km/tunnissa vauhtia, kun tiet ovat niin jäässä eikä voi jarruttaa, kun muuten lähtisi luisuun. Nyt sitten vahdin puhelinta ja panikoin, tapan aikaa blogeissa ja nettipeleissä, kun en osaa muutakaan tehdä. Kunpa se nyt pääsisi ehjänä kotiin!

Että olisit talvi saanut jäädä tulematta!

Lisäys: Huhhuh ja helpotuksen huokaus! T soitti äsken ja kertoi pääseensä tänne asti ilman muita ongelmia, mutta on nyt isänsä ravintolalla. Lähden siis sinne ja haukkaan samalla happea, kun olen koko päivän ollut sisällä..

3 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Hyi kamala mikä sää! Tuollaista henkipeliä täälläkin oli viime viikko.
Onneksi T selvisi ehjin nahoin perille - nyt sitten vaan Valentiinon aattoa viettämään :)

Susadim kirjoitti...

Inhottavaa olla kotona sydän syrjällään. Minä kuulun tuohon samaan toisten puolesta panikoivien ryhmään...Hauskaa viikonloppua sinne!

Jaana kirjoitti...

MaaMaa, ehdin jo tottua ajatukseen, että talvi oli ja meni, joten en ole ollenkaan innoissani tästä.. Onneksi mitään vakavampaa ei sattunut :)

Susadim, mulla on kans (huonona?) tapana murehtia muiden puolesta. Kun pikkuveli, joka on siis vain vuoden nuorempi, muutti pois kotoa, en meinannut saada unta, kun mietin, miten se pärjää :D Jälkeenpäin kuulostaa erittäin huvittavalta.. Mukavaa viikonloppua!