perjantai 20. helmikuuta 2009

Paluu arkeen..

Nyt on taas elämä palannut arkiseksi. Vieraat lähtivät eilen, ja tänään olin jo normaalisti töissä. Oli kuulemma ollut TODELLA kiire viikko ja huomasihan sen jo sähköpostien määrästä. Tänään koneen avatessani yli 80, vaikka olin niitä tehnyt viikon aikanakin muutamaan otteeseen..

Alkuviikko oli aivan mahtava! Päivien aikana kierreltiin kaupungilla, käytiin Sighisoarassa, jossa muun muassa Draculan esikuva Vlad Tepes on syntynyt ja eläintarhassa apinavauvaa ja leikkisää karhua katsomassa sekä ihan vaan oltiin ja herkuteltiin. Suuri kiitos vieraille, tulkaa uudestaan! Kuviakin saatan laittaa, kunhan saan niitä Siskon kameralta. Itse olin laiska kuvaaja..

Pidempiä tarinoita tulee sitten myöhemmin, nyt salille kaikkia irtokarkkikiloja sulattelemaan!

3 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Irtokarkkien jälkeen voikin tänä viikonloppuna syödä laskiaispullia :D

Pave kirjoitti...

Moi Jaana,
minkälainen paikka tuo Sighisoara oli? Löytyisikö sieltä Draculan linnaa? Meille on myös Suomesta tulossa vieraita ja Draculan linna pitäisi jostain löytää...juuri Sighisoaraa olemme pohtineet. Brasov on liian kaukana.

Jaana kirjoitti...

Stazzy, en laskiaista edes muistanut. Osaisinkohan tehdä pullia näin jälkikäteen..

Moi Pave, kerroin Sighisoarasta hippusen lisää uusimmassa postauksessa.. Draculan linnaa siellä ei varsinaisesti ole, vaan ravintolana nykyisin toimiva "Draculan" syntymäkoti tai ainakin sillä paikalla talo on sijainnut. Muuten Sighisoara on kiva ja kaunis paikka, etenkin jos tykkää keskiaikaisesta meiningistä. Talvella paikka on vähän tylsä, kesäisin ilmeisesti keskiajan aistii paremmin erilaisten tapahtumien muodossa. Käymisen arvoinen paikka ehdottomasti, vaikkei varsinaista linnaa sieltä löydykään! Toisaalta Brasovin lähellä oleva Branin linna, jota Draculan linnana mainostetaan, liittyy Vlad Tepesiin vielä vähemmän kuin Sighisoara. Hän on kuulemma yöpynyt siellä oikeasti vain muutaman yön..