perjantai 13. maaliskuuta 2009

Paras hetki viikosta

Perjantai-ilta. Työpäivä takana, salilla käyty (ja kävelty sateessa 35 minuuttia kotiin) ja nyt voi rentoutua. Koko viikonloppu edessä. Viikon paras hetki.

Viikonlopuksi suunnitelmissa on siis kihlajaisten juhliminen. Löysin siis sen viime postauksessa mainitun mekon sekä myös korkkarit. Sitä ei usein nääkään, minä mekossa ja korkkareissa.. Ennen juhlia täytyy vielä siivota kotona ja hankkia lahja kihlaparille. Ei siis olla vielä ehditty ostaa lahjaa.. Eikä mulla ole edes ideoita. Paitsi, että jotain uuteen yhteiseen kotiin. Pari remontoi parhaillaan omaa kotiaan ja asuvat tällä hetkellä morsion vanhempien luona. Mennään aamusta ostoksille. Toivottavasti jotain kivaa löytyy helposti, sillä tosiaan siivotakin pitäisi. Täällä alkaa näyttää aika kamalalta.. Miten miehet saakin vessan tuohon kuntoon?! Puhun nyt miehistä monikossa, koska T:n kaveri ja pubilla vielä toistaiseksi työskentelevä B punkkasi meillä muutaman yön tässä viikolla.

Pubista puheenollen, siellä on työntekijöiden vaihtoviikot. Tämä jo mainittu B, joka on ERITTÄIN taitava baarimikko, on niin kiireinen muiden hommien ja bileiden kanssa, ettei enää ehdi auttamaan kuin kerran viikossa ja toinen työntekijä P osoittautui epäluotettavaksi, joten hänestä piti päästä eroon. Nyt T on etsinyt uusia työntekijöitä, tällä kertaa tyttöjä. Siellä se on nytkin kahden tytön kanssa opettamassa niille hommia ja katsomassa olisiko heistä uusiksi työntekijöiksi. Toivotaan, että tärppää nopeasti. P jätti meidät, tai no T:n, aika isoon pulaan.

Nyt katsomaan Meidän häitä ja Tanssii tähtien kanssa netti-tv:istä. Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Perjantai-ilta, pyjamassa kotona, työpäivän ja punttiksen jälkeen on tosiaan viikon paras hetki! Ah! Hyvin kirjoititi :)

Mekot ja korkkarit on mullakin tullut vakkarivaatteisiin vasta näin "vanhemmiten", en vielä 5 vuottakaan sitten sellaisia paljoa päälä pidellyt; aina farkuissa ja erilaisissa tossukoissa :)

Tsemppiä kihlajaislahjan etsimiseen ja kivaa viikonloppua! :)

-S- kirjoitti...

Vai naisia nyt sitten tilalle...noh, yleensä ne ovat ainakin hieman tunnollisempia työntekijöitä.
Oikein mukavia kihlajaisjuhlia ja viikonloppua :D

Jaana kirjoitti...

MaaMaa, arvaa vaan jäikö se kuva ottamatta.. Toisella kertaa tai täytyy lavastaa ;)

-S-, toivotaan todella, että ovat tunnollisempia ja etenkin luotettavampia. Toisen tapasin jo ja mukavalta tytöltä vaikutti, työtaidoista en tiedä..