sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Suomeen!

Prosessi sai päätöksensä. Lentoliput Targu Mures - Budapest - Helsinki - Budapest - Targu Mures ajalle 18.6.-2.7. on taskussa tai ainakin sähköpostissa. Kiitos vaan Äiti ja Iskä synttärilahjasta! Lippujen hinnat oli yllättävän huokeat, edestakaisin 293.58 euroa. Málevin lennot ja saa siis laukut checkattua suoraan Helsinkiin/Targu Muresiin. Ihan mahtavaa! Ainut tyhmä asia on, ettei T ole tulossa mukaan. Talouden ahdinko on osunut T:iin ja vanhempiinsa ja se päätti, ettei ole varaa tai aikaa lähteä mukaan. Ei vaikka mun vanhemmat ois osallistunut kustannuksiin. Ylpeys esti ilmeisesti.. Sinänsä se nyt oli tiedossa, että samaa 2 viikkoa se ei olisi kuitenkaan voinut olla, minkä minä olen. Mutta ettei se vieläkään nää Suomen kesää, on ihan hanurista. No eiköhän noita kesiä vielä tule jatkossakin..

Eilen saatiin parveke siivottua viime kesän remonttiromusta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan pätee taas.. Nyt oon lentolippujen tilailun lomassa hakenut inspiraatiota sen laittamiseen. Puulattiat haluaisin ainakin ja sohvan/kaksi tuolia ja pienen pöydän sekä tietenkin kukkia. Laitetaan tähän kuva ennen (viime kesältä) ja tällä hetkellä, valmis kuva tulee sitten myöhemmin. Vinkkejä pitkän mutta kapean lasittamattoman parvekkeen sisustuksesta otan kyllä vastaan mielelläni..

6 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Varmasti olisit halunnut näyttää Suomen suvea, ja vieläpä juuri juhannuksen aikaan. Harmi, ettei hän pääse mukaan.

Ihanan tilava parveke! Sinnehän tosiaan mahtuu vaikka sohva. Puulattia on kivan näköinen ja lämmin, ja matoillakin saa ensi hätään viihtyisyyttä ja lämpöä varpaitten alle.

MaaMaa kirjoitti...

Kiva että suomiliput varattu! Onneks olkoon :) Tosi tylsää, ettei T pääse mukaan, mutta kuten sanot niin "ens kerralla sit" :)

Mulla oli suomessa parvekkeella tosi kätevä ja säät kestävä ruohomatto; se oli tosi kivan näkönen! ...mutta niin ois puulattiakin, kunhan on siedätetty maalilla kosteutta vastaan :)

Laittaisin varmaan korituoleja, joissa sateen sattuessa helposti sisään otettavat istuintyynyt tms. Ja PALJON kukkia!
Ihana partsi!

Jaana kirjoitti...

Susadim, elättelen edelleen toiveita, että T päättäsikin lähteä mukaan. Ei sitä tiedä :) Tuo parveke on tosiaan ihana ja haluan saada siitä tosi viihtyisän, koska tällä hetkellä se on aika luotaantyöntävä..

MaaMaa, tuo ruohomatto kuulostaa mielenkiintoiselta. Saisikohan semmoisen täältäkin.. Ja korituoleja oon miettinyt itsekin. Pääasia, että ne olisi tosi mukavia ja viihtyisiä. Täytyy pohtia ja tutkailla vaihtoehtoja :)

Kazza kirjoitti...

Voi luoja, olen niiiin kateellinen noista lentolippujesi hinnoista!! Minulla menisi Suomeen ja takaisin ainakin 1800 euroa. :P Todella harmi kun ette pääse molemmat nauttimaan Suomen kesästä... Mutta kyllä sitä vielä ehtii.

juanita kirjoitti...

parveke on kyllä luksusta ja näyttää kuvassa vielä valtavalta!! sisustusneuvoja ei ole kyllä antaa muuta kuin, että paljon kukkia :) hmm. tai ehkä sittenkin vielä toinen: miten olisi joku kehystetty posteri tmv. kuva päätyseinällä? joskus olen nähnyt sellaisia lasitetuilla parvekkeilla ja ovat näyttäneet kivoilta, mutta saattaa olla säänarka sisustuselementti.

niin ja hienoa, että sait liput suomeen, toivottavasti seuraavalla kerralla pääsette molemmat!

Jaana kirjoitti...

Kazza, nuo liput on kyllä tällekin välille normaalia halvemmat, kun ottaa huomioon, että käytössä on ihan normaali lentoyhtiö. Aikaisemmin olen maksanut kutakuinkin saman summan Málevista/Finnairista (Hel.-Bp.) ja Wizzairista (Bp-Tg.M.) Hurjat nuo sun lippujen hinnat, vaikka onhan tuossa välimatkaakin..

Juanita, parveke on kyllä iso, kahden huoneen mittainen. Kuva idea on kiva! :) Ehkä se jopa kestäisi, jos sen pahimpien sateiden ajaksi siirtäisi sisälle.. Pistetään harkintaan. Kukkia tulee kyllä. Mielenkiinnolla tosin odotan kauan saan ne pidettyä hengissä.. :D