sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Tällä viikolla..

..olen (satunnaisessa järjestyksessä)

- tehnyt töitä. "Parhaana" päivänä 120 lähetettyä sähköpostia ja 49 vastattua puhelua. Tämä kiire ei saa jatkua enää kauaa, muuten leviää pää..

- käynyt salilla kolmesti. Ekalla kerralla yläkroppa, toisella jalat ja kolmannella keskikroppa, jota nyt treenaan muutenkin joka kerta.

- käynyt T:n mummolassa, jossa etsin kananmunia kanojen alta, silitin kissoja ja syötin koiraa sekä ihastelin heräävää kevättä.

- ostanut jääkaapin osamaksulla ilman korkoa (oikeasti!). Entinen olikin jo vanha ja kulutti liikaa.

- ostanut parvekkeelle kaksi tuolia ja kukkalaatikoita. Kukat ja pöytä uupuu vielä.

-viettänyt 24-vuotissynttäreitäni. Oli kakkua ja lahjojakin sain. Parhaimpana jo aikaisemmin saamani lentoliput Suomeen ja takaisin.

- siivonnut, pessyt ikkunat ja kuurannut hellan sekä yhden uunipellin rasvanpoistoaineella, joka syövyttää sormet (en tietenkään tajunnut sitä kun urakan loppupäässä eikä mulla tietenkään ollut hanskoja).

- katsonut elokuvan Marley & Me ja pitkästä pitkästä aikaa itkenyt elokuvaa katsoessa.

- käynyt baarissa ja juonut viski-kolaa.

- kulkenut ulkona t-paidassa, neuleessa, kesätakissa ja kaulahuivissa lämpömittarin näyttäessä yli 20 astatta lämmintä. Ei itseasiassa ollut edes kuuma.

- istunut pubilla T:n seurana, kun työntekijä sairastui ja T joutui töihin.

- hankkinut paikallisen pre-paidin tilalle pysyvän puhelinliittymän ja lakkauttanut Suomen puhelinliittymän.

- käynyt syömässä myös naapurin synttärikakkua.

- varannut yhdessä Äidin kanssa tälle lentoliput Budapestiin toukokuussa. Nyt täytyy vaan järjestää vapaat ja lentoliput meille. Saan jopa T:n mukaan ja myös Veli tulee Sloveniasta paikalle.

Varmaan on tullut tehtyä jotain muutakin, mutta tuossa tärkeimmät. Hyvää uutta viikkoa kaikille! Tämä lähtee nyt kävelylle..

2 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Hyvä punttistahti, mä käyn 3-4 kertaa; yks kerta omistettu käsilihaksille, toinen jalkalihaksille. Molemmilla kerrolla myös vatsalihakset, sekä 10minsan alku- ja loppukardio (juoksua/soutua/crosstraineria). Toiset 1-2 kertaa viikossa on sitten pelkkää cardiota, yleensä crosstraineria 35minsaa + 5min cool down. :)

Paljon oot tehny kivoja juttuja ja saanut aikaseksi tällä viikolla muutenkin, hyvä tyttö! Ja ONNEA SYNTTÄRIN JOHDOSTA näin jälkikäteen sitten!! :)

Toivottavasti rankka työtahti rauhoittuu.
Mukavaa uutta viikkoa! :)

Jaana kirjoitti...

MaaMaa, kiitoksia kovasti :) Tuosta kuntosalista on jo tullut tärkeä osa arkea, ei osaa pysyä poissakaan ja hyvä niin. Tänään ei ehditty, huomenna taas :)