tiistai 12. toukokuuta 2009

Minilomalle kohta!

Pikapostaus töiden lomasta..

Ylihuomenna Budapestiin äiti-tytärviikonloppua viettämään, mahtavaa!

Torstai tulee tosin olemaan pitkä.. Edellisen illan opiskelijapäivien avajaisbileiden (voipi olla että venyy torstain puolelle..) jälkeen lähden täältä klo 07.15 bussilla kohti Cluj-Napocaa, koska juuri nyt meidän lentokenttä on suljettu ja lennot siirretty Clujin kentälle. Mulla on sitten pari tuntia aikaa pyöriä Cluj-Napocassa ennen kuin siirryn kentälle ja Budapestiin.

Varattiin yksiö ihan keskustasta 60 euroa/yö. Ei paha, kun syrjäisempänä sijaitsevat hotellitkin veloittaa yhtä paljon ja samallalailla ilman aamiaista. Saadaanpahan olla nyt ihan keskenämme ja kuin kotonamme ja syödä juuri sitä mitä tekee mieli. Aikaisemmat kokemukset noista asunnoista on ainakin tosi positiivisia, joten eiköhän me viihdytä tässäkin. Kylpylässä pitää päästä käymään sekä syödä hyvin, muuten ei olekaan suunnitelmia, kun kumpikin jo suosituimmat/tärkeimmät nähtävyydet nähnyt jo useampaan kertaan.

Pitäisi pikkuhiljaa alkaa pakata. Tai ainakin miettimään, mitä otan mukaan. Kaikki 100ml suuremmat nesteet ja painavat/tilaavievät asiat jää ainakin kotiin, sillä en halunnut maksaa ylimääräistä ruumaan menevästä laukusta (Wizzairilla kuten muillakin halpiksilla kaikki ylimääräinen maksaa). Mukaan lähtee siis vain suurehko reppu ja käsilaukku. Onneksi osaan pakata kevyesti enkä oikeastaan tarvitsekaan mitään vaatteita ihmeempää, kun Äiti tuo kuitenkin kosmetiikkansa mukanaan..

Odotan Tvkaistan varmistusta siitä, näytetäänkö Euroviisut suorana kuten jääkiekko eli viitsinkö raahata kuitenkin läppärin mukanani. Vaikka toisaalta näytetäänhän ne kuitenkin Unkarin telkassakin. Välistä en niitä kuitenkaan haluaisi jättää.. Onnea Waldo's People tämän illan semifinaaliin!

5 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Oih! Budapest on ihana! Mä meen elokuun lopulla tyttöviikonlopuksi sinne; paras kaveri tulee Suomesta myös. IHANAA!

Nautihan äiti-tytär-viikonlopusta, ne on erityisen kivoja! :))

Jael kirjoitti...

Mukavaa Budapestin vierailua! Löysin tänne MaaMaan kautta, kiva lukea millaista teilläpäin on.Serkkuni tytär miehineen asuu Bucarestissa työn takia juuri nyt,ja olen heiltä saanut kuulla aika paljon, mutta kuvien kanssa on paljon kivempi seurata.Onko kaupunkinne kaukana Bucarestista?

Vanda kirjoitti...

Minä löysin tänne jo jonkin aikaa Bisquitsiltä, kiva lukea Erdelyistä suomalaisen silmin!
Nyt haluan vain suositella:
mokkibudapest.blogspot.com
Kivaa lomaa!

Jaana kirjoitti...

MaaMaa, Budapest on aivan ihana ja nautin viikonlopusta varmasti :)

Yaelian, tervetuloa! Bukarest on vajaan 300 km päässä, mutta matka kestää vähintään 6-7 tuntia. Paikalliset sanovat, että Bukarest ja Etelä- sekä Itä-Romania muutenkin ovat kuin eri maata Transilvanian alueeseen verrattuna. Itse en valitettavasti ole nähnyt tarpeeksi muita alueita pystyäkseni kommentoimaan tuota..

Vanda, tervetuloa sinullekin! Kävin katsomassa linkkisi ja pidän talon mielessä, jos joskus suunnataan isommalla porukalla Budapestiin. Onko talo sinun tai jonkun tuttavasi?

Vanda kirjoitti...

Minun asunto, nyt vanhempiani hoidossa, kun itse asustelen täällä Vandan puolella:) Tervetuloa vaan!