lauantai 23. toukokuuta 2009

Tämän päivän parvekevakoilua..


Naapurissa juhlitaan häitä. Tässä ennen klo 10 aamulla otetussa kuvassa sulhanen seurueineen hakee morsion lapsuudenkodistaan. Paikalla oli parikymmentä henkilöä sekä orkesteri, itse häissä todennäköisesti vieraita on pari sataa. Suomalaisiin lähisuvulle järjestettäviin juhliin tottuneena oli todellakin järkytys kuulla, että täällä häissä voi olla jopa satoja vieraita. T:n vanhempien häissä oli ollut 450 vierasta. Mulle riittäisi 45 sitten kun joskus ollaan siinä vaiheessa, että asia on ajankohtainen..

4 kommenttia:

juanita kirjoitti...

te ette tarvitse ainakaan telkkaria, kun takapihalla riittää niin paljon nähtävää! :D meillä mielenkiintoisinta on se, kääntääkö naapurin lemmikkikani kylkeä vai loikkaako peräti lattialle.. niin ja meksikossa muuten häissä normaali määrä vieraita huitelee myös siellä neljänsadan tietämissä, ja on mies kerran ollut häissä, joissa kutsuttuja oli 500. oli kuulemma tuntunut ihan siltä kuin olisi ollut jossain isossa konsertissa :D

Amma kirjoitti...

Tein ikkunoistahan näkyy ja löytyy vaikka mitä :) !

Nick kirjoitti...

Ota huomioon, että jokainen perhe tuo häihin tullessaan pari sataa euroa. Mitä enemmän on vieraita kutsuttu, sitä parempi todennäköisyys, että jää hyvin voitolle. Laske itse. Eli ei hääpari niitä juhlia itse maksa. Ennen häälahjarahoilla oli normaalia ostaa vaikka asunto tai auto, mutta nyt hintataso on muuttunut. Ja on niissä isoissa juhlissa aika hauskaakin, kun ihmiset osaavat tanssia aamuun asti.

Jaana kirjoitti...

Juanita, ei täällä normaalisti ihan näin paljon tapahdu. Tai sitten en vain huomaa.. :D Yksi asia, joka mua noissa monen sadan hengen häissä mietittyttää, on et ehtiikö se tuore pariskunta edes tervehtiä kaikkia vieraitaan sen pidemmästä kuulumisten vaihdosta puhumattakaan..

Amy, joskus näkyy mielenkiintoista, joskus vain harmaita blokkitaloja ja autoja :D

Nick Van Orten, tiedän kyllä nuo suuret rahalahjat, joita täällä annetaan. Paikalliseen palkkatasoon verrattuna summat ovat todella suuria etenkin lähisuvun osalta. Olen kuullut, että ihmiset jopa toivovat, ettei kesässä ja muuten lyhyen ajan sisällä olisi monia häitä ihan siitä syystä, että se tietää niin suuria ylimääräisiä kustannuksia. Me päästään tänä kesänä ainakin kahtiin paikallisiin häihin ja odotan jo kovasti, että pääsen kokemaan itse millaista näissä täkäläisissä häissä on.