maanantai 25. toukokuuta 2009

Puoli vuotta

Mulla ja Romanialla on tänään puolivuotismerkkipäivä. 25.11.2008 saavuin muuttokuormani (ylikiloiset matkalaukku sekä reppu) kanssa ja täällä sitä ollaan edelleen. Laskutavasta riippuen voin kohta oikeastaan ajatella asuneeni täällä vuoden, sillä asuinhan täällä jo viime kesän 7.6.2008-29.8.2008. Tuossa välissä kävin sitten hoitamassa koulun loppuun Suomessa ja palasin takasin. Joka tapauksessa laski sen miten laski, on ainakin varmaa, että aika menee ihan hurjaa vauhtia! Muistan vielä hyvin, kuinka vuosi sitten kärvisteltiin T:n kanssa puolivuotisen eron viime metreillä ja nyt ollaan oltu lähes päivittäin yhdessä sama puoli vuotta. Minulla ja Romanialla ja T:lla ei ole aina ollut helppoa yhdessä, mutta ei se olisi sen helpompaa Suomessakaan. Osa murheista olisi ehkä toisia, mutta niitä olisi ihan varmasti. Kesän saapuminen helpottaa siinä suhteessa, että tämän olen jo täällä kokenut, eikä kaikki olekaan enää ihan uutta. Niin ja pääsenhän kohta myös Suomeen käymään, enää reilu 3 viikkoa!

edit.. Pakko vielä mainita, ettei tämä elo täällä ole oikeasti niin ikävää kuin tuo teksti antaa ehkä ymmärtää. Hyviä hetkiä ja ilojakin on paljon!

2 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Totta, murheita on aina ja kaikkialla, kenen kanssa tahansa eläessä. Erilaisia ehkä kuin kotimaassa, mutta kyllä se murheiden määrä taitaa olla vakio. Kiva kun pääset Suomen suveen, tätä ei voita mikään :) Ihanat kelit jo nyt ja tuoksuukin kesälle!

Jaana kirjoitti...

Susadim, arki on arkea olipa se sitten missä tahansa päin palloa.. Ootan Suomen reissua tosi paljon! Ihanaa päästä edes hetkeksi tuttuihin paikkoihin ja tuttujen seuraan :)