torstai 16. heinäkuuta 2009

Yksin kotona

Täällä ollaan taas! Työt ja muu elämä vie taas aikaa blogilta ja helle sulattaa ajatuksenkulun, mutta en enää jaksa miettiä sitä. Kirjoitan tänne kun ehdin ja jaksan..

Nyt ehdin taas hyvin, kun olen yksin kotona. Eikä siinä muuten mitään mutta kun tätä jatkuu sunnuntaihin asti! T lähti siis unkarilaisten opiskelijoiden kesäleirille tai siis ne on useampi päiväiset festarit, joissa on myös mahdollista osallistua luennoille tai kuunnella politiikkoja ja muita vastaavia. Oltiin siellä viime vuonna ja oli kivaa, vaikkakaan en esim. seksuaalisuudesta kertovasta luennosta tai viinin maistelun selostuksista juuri mitään ymmärtänytkään. Olisi ollut kiva mennä tänäkin vuonna, mutta nuo pahuksen työt haittaa taas kerran elämää.. No onneksi ensi viikon lopussa on Felsziget- eli Peninsula-festarit täällä meidän kaupungissa.

Tämän viikonlopun suunnitelmissa on ensin hoitaa huominen työpäivä alta pois ja sitten ajattelin vihdoin ja viimein käydä kaupungin kirjastolla kurkkimassa englanninkielisten kirjojen valikoimaa ja jos se näyttää hyvältä, hankkia kirjastokortin. Sitten jos ihan vähän kiertelisi kaupungilla. Lauantaina pitää siivota, ottaa aurinkoa jollakin allasalueella ja illalla lähden muutaman kaverin kanssa baareilemaan. Enköhän siis selviä tästä "yksinäisestä" viikonlopusta kutakuinkin hengissä..

Viime viikonloppuna oltiin yllä mainittujen kavereiden kanssa T:n perheen kesämökillä pienen pienessä kylässä. Oli kivaa vaikka aiheutettiinkin varmasti jälleen paheennusta yleisen älämölön lisäksi näin:Off road-autoista inspiroituneena.. Onneksi tukkirekka sattui paikalle, tuo auto olisi muuten vieläkin tuolla ojassa.

Ja muutama muu kuva tuolta samaiselta viikonlopulta..

Nämä kaverit eivät paljon autosta välitä.

Gulyas-keitto made by T. 4 tunnin odottaminen palkittiin ja maku oli erittäin hyvä!

Nuotio suojassa sateelta.

Tällaiset otukset olivat rakentaneet pesän ikkunan karmeihin. Tässä he jo rakentamassa uutta pesää meidän tuhoaman tilalle..

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Hauskoja kuvia :)

Jaana kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit Johanna :) Tuo oli hauska viikonloppu..

MaaMaa kirjoitti...

Ihana mökkiviikonloppu! Nauratti tuo off-road ajelukuva, onneksi tuli rekka apuun!
Ja huvitti kovasti tuo nuotiosuoja myös :D
Nam, goulas keitos on super hyvää - varmasti ulkoilmassa erityisesti! :)

Mulla tulee nyt tästä viikonlopusta "sinkkuviikonloppu" vuorostani :)

Jaana kirjoitti...

MaaMaa, meitäkin ensin nauratti, kun kaveri saapui paikalle ja vajaan tunnin päästä oli jo autollaan jumissa tuolla ojassa, mutta sitten kun sitä ei saatu omin voimin ylös, niin meinasi mennä sormi suuhun. Onneksi tukkirekka saapui juuri sopivasti paikalle. Tuo on vielä niin pieni kylä, ettei varmasti ihan joka päivä tukkirekat siellä ajele..

T on oikea mestarigulyaskokki. Lucky me :P

Mukavaa viikonloppua sulle! Joskus on ihan kivaa olla yksinkin, vaikka uskon että harmittaa, kun tuli mutkia suunnitelmiin..