tiistai 20. lokakuuta 2009

Huomenna mennään!

Lugano

Kuva täältä.

Zürich

Kuva täältä.

Luzern


Kuva täältä.

Milano

Kuva täältä.

7 kommenttia:

Amma kirjoitti...

Mukavaa reissua matkaa :)

Athelas kirjoitti...

Tein Zürich-Milano-kierroksen vuosi sitten, oli kyllä todella upeat maisemat kummassakin paikassa! Luganon läpi mentiin junalla, siellä pitää sitten seuraavalla kerralla pysähtyä. Sano Petteri Nummelinille terkkuja, jos se siellä vielä asuu... ;)

Jaana kirjoitti...

Amy, kiitos! :) Toivotaan, että säät suosisi vähän paremmin kuin mitä tällä hetkellä näyttää niin saisi enemmän irti kaupungeista ja etenkin maisemista.

Athelas, kauniita maisemia odotan myös, kunhan vaan sade tai pimeys ei peittäisi näkymiä.. Jos vaan Petteriin törmään, niin toki kerron! ;)

Soile kirjoitti...

Hyvää matkaa! kävin Sveitsissa häissä viime kesänä ja vietin päivän Zürichissa. Aivan ihana kaupunki!

Kazza kirjoitti...

Uskomattomia maisemia!! Milanossa olen käynyt, unohdin aivan miten kaunis paikka se on. :)

Ihanaa reissua!!

MM kirjoitti...

Mahtavaa! Törmäsin blogiisi sattumalta ja uppouduin lukemaan juttujasi. Tulin itse Cluj-Napocaan syyskuussa opettamaan suomea, joten oli todella mielenkiintoista lueskella kokemuksiasi Transilvaniasta. Jos vierailet täälläpäin, voisimme vaikka joskus tavata!

Jaana kirjoitti...

Soili, Zürich on todella kaunis kaupunki. Muutenkin tykkäsin Sveitsistä tosi paljon. Niin siistiä ja järjestelmällistä, ainakin jos tänne Romaniaan vertaa..

Kazza, Sveitsin kierroksen jälkeen Milano tuntui kaoottiselta ja epäsiistiltä. Muissa olosuhteissa mielikuva olisi varmaan ollut toinen ja olihan Duomo todellakin näkemisen arvoinen.

Maija, kävinkin myös lukemassa blogiasi ja olet tehnyt pitkälti samoja havaintoja kuin minäkin. Kiva tietää, että alueella on muitakin suomalaisia eli tavataan ihmeessä joko siellä tai täällä! :) Itse asiassa eilen olin Clujissa noin tunnin, kun lento saapui sinne ja tulen varmasti taas käymään myöhemmin..