tiistai 25. toukokuuta 2010

Viisuaika

Taas on aika eurooppalaisen musiikkijuhlan. Itselleni euroviisut on olennainen osa kevättä, vaikka useimmiten en juuri lauluista tykkääkään. Mutta ei sitä vaan voi jättää katsomatta!

Romanian edustajina tänä vuonna ovat Paula Seling ja Ovi ja eurohumppaviisu Playing with Fire. Mitäpä muuta täältä voi odottaakaan, kun radiosta ei etsimälläkään löydä muunlaista musiikkia.. Mutta luultavasti uppoaa viisukansaan edes kohtuullisen menestyksekkääksi. Niin ja se tuplakosketinsysteemi on aika hieno..

Unkarilla ei tänä vuonna ole edustajaa ollenkaan paikallisen yleisradion rahapulan takia. Jännää, että mailla kuten Albania tai Azerbaijan tai no vaikka Kreikka ja Romania on kuitenkin varaa ja Unkarilla ei..

Kuunkuiskaajille toivon kovasti menestystä. Luulen, että suomi kielenä ja perinteisempi musikki voisi toimia hyvin tai sitten ollaan ihan hännällä. Tupla tai kuitti.. Tyttöjen iloinen meininki varmasti säilyy loppuun saakka, kävi miten kävi.

Tässä vielä Romanian viisu. Enjoy!

1 kommentti:

Amma kirjoitti...

Miulla on onnistunut mennä euroviisut melkein ihan ohi tänä vuonna! Pitääkin yrittää kartalla pysytellä ja semifinaaleista tänään aloittaa :)