tiistai 18. marraskuuta 2008

Opiskelun loppu, synttärisankari ja ensilumi

Olen palannut Jyväskylän reissulta, ja opiskelut on siis nyt opiskeltu. Ainakin tällä erää ja sitä uutta erää saa kyllä jonkin aikaa odotella.. Eilen tulostettiin, kansitettiin ja palautettiin itse opinnäytetyö, täytettiin muita papereita, esiteltiin salainen työmme vain seminaareista vastaavalle opettajalle ja vastattiin kypsyysnäytteeseen. Se oli sitten ihan oikeasti siinä!
Helpotuksen huokauskin koettiin, vaikka nyt on jo uudet huolet ja stressit mielessä: Muutto lähestyy uhkaavasti, ja hoitamattomia asioita riittää.. Lauantaina lähden Helsinkiin Siskon luo, maanantaina Budapestiin ja tiistaina kotiin. Niin kai se on jo sanottava.. Koti.

Toisekseen täytyy ilmoittaa, että rakas koiruutemme beagle-muori Rita täytti sunnuntaina kunnioitettavat 13 vuotta! Ei enää ihan mikään pikku tyttö..


Tässä viime kesäkuulta. Rita on veneilijä parhaasta päästä.

Tänne on myös satanut ensilumi! Kai se oli suurimmaksi osaksi tullut jo viikonlopun aikana, mutta yhtä kaikki, talvi tuli. Nyt tuon sankarin kanssa tarpomaan uuteen lumeen. On se aina niin jännää, kun maa on yhtäkkiä valkoinen..

2 kommenttia:

Kazza kirjoitti...

Voi miten ihana vanha beagle-rouva. :) Sinulla on varmasti häntä kamala ikävä. Tiedän miltä tuokin tuntuu (taidetaan olla sielunsiskoja monessakin mielessä!), itsellä on koti-Suomessa 14-vuotias (kohta 15) kultainennoutaja-herra. :)

Jaana kirjoitti...

Hyvä tutkia joskus näitä vanhempiakin postauksia, kun löytää huomaamattomia kommentteja.. Tuo koiruus on aivan ihana ja ikävä on kova! Teidän herra on myös hyvin kunnoitettavassa iässä :) Terkkuja!