maanantai 15. joulukuuta 2008

Lauantai Brasovissa

Syy aikaiseen herätykseen lauantaiaamuna oli edessä oleva päivä Brasovissa. Kun saavuin bussiasemalta toimistolle paikalla ei ollut vielä ketään, muut kun olivat tulleet edellisenä päivänä ja olivat vielä kotonaan tai hotelleilla. No, kauaa ei tarvinnut onneksi odotella ensimmäisten työkavereiden saapumista. Varsinainen ohjelma tosin pääsi käyntiin noin tunnin myöhässä. Ohjelmassa oli kaikkien aikojen ensimmäinen joulutapaaminen molempien toimistojen sekä ulkomaisten isojen pomojen kanssa, kansainvälisessä firmassa kun kerta ollaan. Päivällä oltiin toimistolla, kuunneltiin puheita yrityksen menneestä ja tulevasta, syötiin ja juotiin. Lyhyen vapaa-ajan jälkeen siirryttiin ravintolaan, jossa (jälleen myöhässä aikataulusta) syötiin lisää, juotiin, kuunneltiin liian kovalla olevaa musiikkia ja katsottiin tanssiesityksiä. Esitykset olivatkin todella hienoja ja tanssijat taitavia. He pyörivät, hyppivät, lauloivat.. Heidän asunsa olivat perinteisiä ja käsittääkseni eri alueilta Romaniassa. Me pääsimme myös tanssimaan, joskin itse keskityin muiden kuvaamiseen. Kuvat puhukoot siis puolestaan..


Karkasin kesken juhlien, koska viimeinen maxitaxi alias minibussi lähti puoli kymmenen aikaan. Kuski ajoi kuin riivattu, ja normaalisti 3 tuntia 10 minuuttia kestävä matka sujui noin 2 tunnissa, ja bussi pomppi tiellä olevissa kuopissa. Selvisin kuitenkin hengissä kotiin ja nukkumaan ennen seuraavaa aikaista herätystä..

2 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Kivan näköiset juhlat ja hienoa tanssia! :)

Jaana kirjoitti...

Juhlat oli tosiaan kivat ja tanssijat todella taitavia. Ainoa miinuspuoli oli, että istuimme ihan kajareiden vieressä ja seuraavat päivät ääni oli ihan käheä huutamisesta..