torstai 1. tammikuuta 2009

Parempi myöhään..

Pubi, josta täällä on ollutkin jo puhetta avautui viimein maanantaina. Alkuperäinen tarkoitus oli ollut aukaista se jo joulukuun alkupuolella, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ihan viimeisen päälle valmis se ei tosin ole vieläkään, mm. baaritiskiltä puuttuu pöytätaso, äänentoisto hoituu tällä hetkellä meidän kotiteatterin kautta ja ihan kaikkia tuotteita ei ole vielä saatavilla. Kyseessä on siis loungebar-kahvila, jossa on yhteensä 45 istuinpaikkaa(kaksi sohvaryhmää, mustia tuoleja sekä punaisia nojatuoleja) sekä kahdeksan pelikonetta. Väreinä musta, harmaa ja punainen terästettynä vihreällä ja luonnonvalkoisella. Hyvältä näyttää, eikö? Tervetuloa vierailulle! Kuvat ei ole mitään laadukkaita, mutta jonkinlaisen idean antavat kai.. Ja toiselta kulmalta en näköjään ole ottanut kuvia ollenkaan. Seuraavan kerran sitten.. Niin ja asiakkaitakin on ollut, kuvanottohetkellä sattui ensimmäisen aukioloillan hiljainen hetki.

Lisäksi maanantaina kävin tapaamassa työkaveri A:ta, hänen kahta suomea puhuvaa paikallista kaveriaan sekä näiden suomesta vierailulle tullutta kaveria. Molemmat A:n kavereista ovat asuneet Suomessa, toinen tälläkin hetkellä. Oli erittäin outoa mutta erittäin mukavaa jutella suomeksi isommalla porukalla pitkästä aikaa. Käytiin läpi Suomen ja Romanian eroja, tapoja, kieltä ja vaikka mitä muuta. Niin ja sain tällä hetkellä Suomessa asuvalta tytöltä kaardemummaa, joka tosin on jo mennyt vanhaksi mutta kaipa tuota voi vielä käyttää. Jos vaikka joku päivä leipoisi pullaa.. Nam! Niin ja olen saanut tietooni muita alueella asuvia suomalaisia! Terkkuja, jos tätä luet!

Eilen kävin ennen uuden vuoden juhlallisuuksia jälleen kerran postissa, mutta tällä kertaa siellä takahuoneessa. Kauan kaivattu paketti vanhemmilta saapui vihdoinkin! Suomesta se oli postin nettisivujen mukaan lähtenyt 19.12, eli pitkä on ollut matka.. Kiitos siis kovasti Äitille ja Iskälle herkuista ja lahjuksista! Niin ja kiitos myös Brittien saarille joulukortista, sekin saapui eilen! Pitkä on ollut matka silläkin.. Mutta itseäni vielä kerran toistaakseni, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Nyt löhöpäivää jatkamaan..

2 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Hyvältä näyttää tuo lounge-baari! Onko se niinkuin perheyritys? Ja jos joo, niin meinaatko itsekin sielä työskennellä?

Tsemppiä uudelle paikalle kovasti jokatapauksessa ja onnittelut avauspäivälle! :)

Jaana kirjoitti...

Kiitos! On perheyritys, T:n ja isänsä bisnes. Tuolla paikalla T:n isän omistuksessa oli ennen itse asiassa kaupungin vanhin yksityisomisteinen baari, joka todella kaipasi kohennusta. Lopputulos on kieltämättä varsin hieno! Voisin muuten työskennelläkin siellä, mutta kun romanian tai unkarin kielet eivät vielä oikein suju, en ainakaan vielä voi oikein auttaa muussa kuin siivoamisessa ja tiskaamisessa :D