tiistai 23. kesäkuuta 2009

Lomalaisen pikaiset kuulumiset..

Loma on ollut ihana! Viileän juhannuksen jälkeen saapui lämmin ja eilen shoppaillessa ja tänään aitaa maalatessa on tullut jopa hiki. Juhannushäät olivat kauniit ja perinteiset autontakakonttibaaria myöten. Pieni harmitus oli, että jalat ovat nyt vähemmän kauniisti itikan puremien täplittämät ja että sain flunssan juhlamekkossa kokkoa katsellessa. Mutta siis kuviin (joita ei ole pienennetty, kun siirsin ne suoraan kameralta)..


Puhalleltiin saippuakuplia hääparin onneksi. Lapset ainakin oli ihan innoissaan.

Kalaa , salaattia ja ruisleipää, nam nam!Nämä kaksi viimeistä on vanhempien pihasta suunnilleen klo 23. Aurinko on juuri laskemassa.

7 kommenttia:

juanita kirjoitti...

nuo aurinkoiset illat on kyllä mahtavia, tulee ihan ikävä niitä ja suomen kesää. kiva että sääkin on siellä lämminnyt, ei muuta kuin nautinnollista loman jatkoa!!

Jaana kirjoitti...

Kiitos Juanita! Tämä valoisuus on aivan ihanaa :) Sitten kotiin palattua tulee varmasti taas (kuten viime kesänä) outo olo kun yöt on ihan oikeasti pimeitä.. Oliko sulla kesä-Suomi suunitelmia?

MaaMaa kirjoitti...

Ihanat keskiyön aurinkokuvat (ainaki melkeen!) :)
Juhannus häät kuulostaa romskulle, kivaa että pääsit häihin mukaan! Nauti nyt helteistä, ne on kaikkein makeimmat juuri suloisessa suomen suvessa :)

Tarja van Veldhoven kirjoitti...

ruokahalua herättävä lautanen :) onneks sitä ollaan kohta itsekin suomessa, niin pääsee syöpöttelemään kunnon kotiruokaa <3 ja pidähän hauskaa suomessa :))

Jaana kirjoitti...

MaaMaa, nautin paljon.. Nyt on jo loma ohi, mutta ihania muistoja riittää :)

Tarja, Suomen ruoat on parhaita! Ja kun niitä ei nykyisin saa joka päivä, oli ne vielä tavallistakin parempia :D

-S- kirjoitti...

Nuo saippuakuplat ovat tulleet suosituksi suomalaisissa hàissà. Kuvista tulee todella kauniita saippuakuplien lennellessà...eikà tee pahaa linnuille :D:D:D

Jaana kirjoitti...

-S-, itselleni nuo olivat pitkasta aikaa ensimmaiset haat, edelliset taisi olla kolmisen vuotta sitten.. En siis itse ollut aikaisemmin saippuakupliin tormannyt. Ainakin lapsi (ja lapsenmieliset=mina!) vieraat nauttivat ;)