keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Loma!

Nyt se loma sitten saapui! Huomenna vaille 16 lähtee lento kohti Budapestiä ja sieltä sitten illalla Helsinkiin. Pakkailut on vielä ihan aloittamatta mutta ehtiihän tässä. Ihan huippua päästä Suomeen!

Mutta.. Ei hyvää ettei jotain pahaakin. T hajoitti nilkan nivelsiteet eilen ja nyt sillä on jalka kipsissä. Seuraavat 10 päivää (tai siis tänään on päivä 1). Onpa tosi kiva jättää se tänne yksin.. Onneksi vanhempansa asuvat ihan melkein meidän naapurissa, että tukea, ruokaa ja seuraa löytyy kun sitä tarvitaan. Ja aika hyvinhän se noilla kepeillään taiteilee, eikä siihen jalkaan taida nyt edes koskeakaan, kun sitä ei pysty liikuttamaan. Mutta silti, ei oo kiva, ei sitten yhtään.

Ja just nyt huomattiin, että mun kannettavassa tietokoneessa se juttu, mihin latausjohdon päässä oleva "reikä" asettuu on kiinni siinä johdossa eikä koneessa. Eli virtaa tulee jos se tappi tai mikä lie sattuu olemaan oikeassa asennossa. Ja kohta se varmaan hajottaa jotakin muuta ja ei enää toimi edes puoliteholla. Että kiva kiva.

2 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Vietähän hauska loma suomessa! Ihanaa!! Juhannus ja kaikki :)

Tosi harmi T:n jalan kanssa! Onneksi tosiaan vanhempansa ovat lähellä ja pääsevät auttamaan tarpeen tullessa. Voin kyllä kuvitella, että on ikävä jättää potilas yksin kotiin... mut kylä se varmaa siitä

Ota kuvia ja postaile sitten ihana suomi postaus! :)
Turvallista matkaa!

Jaana kirjoitti...

Kiitos MaaMaa, vietän varmasti :) Kyllä se siitä, mutta on taas ajoitus.. Pitää laittaa kuvia keskiyön auringosta (tai keskiyön pilvistä ja sateesta ;) )