keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Jouluaatto!

Täällä sitä ollaan jouluaattona töissä, ja kuten ennustelinkin hiljaista on ollut. Pystyypähän paremmin lukemaan ja kommentoimaan muiden blogeja ja kirjoittamaan omaa. Lumiukon haluaisin kyllä nähdä jostakin, löytyisiköhän Ylen nettitv:stä.. Lisäys: Löytyi Youtubesta! Ei joulua ilman Lumiukkoa!


Eilinen kiire on hieman helpottanut, kun varastoon saatiin vihdoin ja viimein eilen välikatto, joka pitää lämmön huomattavasti entistä paremmin sisällä. Nyt ei toivottavasti tarvitse käydä siellä kuin välillä tarkastamassa, että kaikki on kunnossa ja pitämässä kaasulämmitintä päällä hetken aikaa. Ihanaa! Pubikaan ei sitten avautunut vielä eilen ja nyt kuulemma odotetaan joulunpyhien yli ennen avaamista, ihana uutinen sekin!


Sitten tämän päivän ärsytykseen.. Eilen minulla oli tarkoitus tehdä pipareita, siis ihan alusta asti. Lähdinkin töiden jälkeen raaka-aineostoksille. Ensimmäisen yrityksen tein läheiseen pieneen markettiin, jossa tarvittavista aineista löytyi vain munia, jauhoja ja sokeria, joten en ostanut mitään. Siispä suunta seuraavaan, hieman suurempaan saksalaiseen Plus-markettiin. Sieltä olisin löytänyt inkivääriä, neilikkajauhetta, kaardemummaa ja siirappia (mansikka-, kirsikka- ja vadelmasiirappia olisi kyllä ollut) vaille kaiken tarvittavan mutten ostanut mitään, koska päätin hakea kaiken tarpeellisen hipermarketista, jossa muutenkin usein teemme ostoksia. Siellä oli jälleen kerran aivan kamala ruuhka ja ahdistus iski jo ovella. Sinnikkäästi kuitenkin ajattelin, että pipareita on saatava ja jos täältä ei löydy tarvittavia mausteita ja siirappia, niin ei sitten mistään. No eipä löytynyt, itse asiassa vielä huonommin kuin Plus:ssa. Tai ehkä olisi löytynyt, jos olisin pystynyt rauhassa etsimään ja löytänyt oikean hyllyn. Meni hermot, ostin pyykinpesuainetta ja lähdin. Jäi siis piparit leipomatta. Työkaveri A. oli myös samoissa aikeissa ja odotan viestiä siitä, oliko hänellä parempi onni. Mikäli oli, saatan jopa tehdä uuden yrityksen tänään ja syödä pipareita sitten joulun jälkeen..


Mutta siis joka tapauksessa kyllä se joulu tulee meillekin, ei huolta. Kunhan pääsen irtaantumaan tästä koneelta, mennään ostamaan meille joulukuusi. "Anoppi" lupasi kuulemma maksaa. Sitten illalla kai heille syömään. Ja jossain välissä haluan nähdä myös Joulutarinan..

Muutama viimeinen postaus on ollut niin tylsä ilman kuvia, että lisäilen niitä vähän myöhemmin, kun ne ovat toisella koneella. Tulossa on ainakin kuvia romanian jouluvaloista..

Näin lopuksi haluan toivottaa kaikille ihanaa, rauhallista ja tunnelmallista joulua! Joulusaunokaahan minunkin puolesta..

Lisäys 2: Kuvat

Ei kommentteja: