perjantai 31. heinäkuuta 2009

Eräänlainen vuosipäivä

31.7.2007 lukee matkalipussa, joka toi minut ihka ensimmäistä kertaa Romanian maankamaralle. Oli muuten kylmin viikko koko kesänä, kukahan toi sateet mukanaan..

Pelesin linna Sinaiassa

Tuolloin kaikki oli vielä uutta ja ihmeellistä, eikä vähintään tämä parisuhde. Oltiin nimittäin jätetty jäähyväiset kahta kuukautta aikaisemmin, kun lähdin Unkarista. Lähtiessäni en todellakaan ollut varma kestääkö tämä juttu välimatkan, mutta niin vain nähtiinkin uudestaan (ja uudestaan ja uudestaan..).

Brasovin keskustaa

Tuo ensimmäinen matka oli lähinnä tutustumista toisiimme (ei siis oltu tunnettu kuin vasta helmikuun alusta ja yhdessä oltu oikeastaan kolme-neljä kuukautta, josta 2 eri maissa) ja minun tutustumista tulevaan asuinmaahani sekä T:n sukulaisiin ja kavereihin.

Sighisoara

Täytyy myöntää, että perhosten määrä vatsassa oli valtava, kun astuin Bukarestin lentokentän tuloaulaan ja näin T:n. Eikä ne ainakaan vähentyneet, kun tuli aika tavata T:n vanhemmat..

Nähtiin me aurinkokin ja suunnattiin silloin Sovataan. Wikipedia kertoo: The geological events in 1875 gave birth to the Bear Lake, which is unique in Europe, its water being helio-thermal and salty, with well-known therapeutic effects (for chronic gynecological symptoms, severe rheumatic pains, peripheral nervous system and post-accidental motor diseases).

Mutta kaikki sujui hyvin ja muutaman uuden reissun jälkeen täällä ollaan ja asutaan ja parisuhdekin voi oikein hyvin.


Kuvituksena kuvia tuolta matkalta.

5 kommenttia:

Amma kirjoitti...

Ihanaa eräänlaista vuosipäivää :)

-S- kirjoitti...

Onnea :D Ihana on tarinanne :D

Jaana kirjoitti...

Kiitos Amy ja -S-! :)

MaaMaa kirjoitti...

Miten tama postaus on jaany multa ihan valista... ?? No nyt luin ja piti heti kommentoida, etta ihana ymparipyoree kertomus teista. Oli kiva kuulla (lukea) vahan enemman miten asiat on teilla edennyt. Kuullostaa ihanalta :)

Lykkya tyko jatkossakin! :)

Jaana kirjoitti...

MaaMaa, oon hyvä kirjoittamaan ympäripyöreesti :D Ihan kummaa, että siitä on kuitenkin jo 2 vuotta..