tiistai 26. tammikuuta 2010

Kaunista talvea

Täällä on, kuten joku on voinut uutisista lukeakin, kunnon talvi. Yöt on kylmiä, mutta päivisin aurinko lämmittää jo sen verran, ettei tule kylmä, kun vaan pukeutuu asian mukaisesti. Kävin sunnuntaina pariinkin otteeseen kävelyllä, toisen kerran kaupunkialueellaKiipesin meidän talon yläkerrokseen ottamaan maisemakuvia, mutta kovin on harmaata..

ja toisella kerralla päädyin lähimetsään, joka olikin erinomainen asia. Täysin hiljainen metsä, kirpeä pakkanen, tikan koputus, haukan liito ja 5 peuraa! T:kään ei ole kuulemma koskaan törmännyt kyseisiin otuksiin, tosin erittäin harvoin tuolla metsässä liikkuukaan.. Lähimmät näin noin 20 metrin päästä ja tuijoteltiin siinä hetken toisiamme, kunnes päätin lähteä muualle tunkeilemasta heidän alueellaan. Kuviakin viitsin ottaa vasta matkan päästä, jolloin jouduin zoomailemaan ja kuvat on siis aikalailla epätarkkoja.Voiko tammikuussa olla jo norkkoja?!

Metsästä päädyin kaupungin virkistysalueelle, josta alaspäin tullessa on kauniita maisemat ja paljon paljon suuria ja kalliita taloja.

Ai niin, olen menossa käymään Suomessa lomalla kuukauden päästä. Vanhemmat halusivat sponsoroida mut sinne hiihtolomalle, kun sisko perheineen on myöskin tulossa heille lomailemaan ja nään sitten ensimmäistä kertaa myös veljen slovenialaisen tyttöystävän! Samaan syssyyn varattiin sitten myös äidille ja iskälle reissu tänne maaliskuulle! Tulevat myöskin ensimmäistä kertaa tutustumaan maahan sekä tietenkin myös T:n vanhempiin ja muuhun sukuun. Jännää..

7 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Kivojaja kuvia. Jännä juttu etteivät peurat lähteneet karkuun, luulisi niiden olevan pelokkaampia.

SaaraBee kirjoitti...

Sullahan on paljon kivaa tiedossa. Matka aina piristää.

-S- kirjoitti...

Peura...ihan hyvà idea oli tosiaan ottaa ne kuvat pienen etàisyyden pààstà :D Mà olisin varmaan juossut karkuun ja siinàhàn olisi peuralle varsin mukava metsàstysleikki tullut, eh.
Ihania reissuja ja vierailuja sulla tiedossa ☻

anumorchy kirjoitti...

Mukava tutustua Romaniankin elamaan! Talvista tuntuu olevan siellakin.

Jaana kirjoitti...

Soile, meillä on näköjään rohkeita peuroja :)

Vihreätniityt, todellakin tuo oma matka ja vanhempien matka piristävät kummasti! Nyt kun sitten saisi tämän arkielämän (eli lähinnä työkuviot) selviämään myös..

-S-, säikähdin kyllä itsekin ensin, kun huomasin että mua tuijotetaan pusikosta, mutta ei ne sitten olleetkaan millään lailla uhkaavia. Hassuja otuksia :)

Anumorchy, talvista on, mutta niin kai kuuluukin, vaikka T esimerkiksi on jo lopen kyllästynyt tähän kylmään.. Tule uudestaankin käymään!

MaaMaa kirjoitti...

Ihania kuvia; kyllä lumi tekee talvimaisemasta niin kauniin!

Kivaa, että pääset hiihtolomailemaan suomeen ja upeeta, että vanhempasi pääsevat vihdoin tutustumaan uuteen kotimaahasi ja T:n sukuun! :)

Jaana kirjoitti...

MaaMaa, nyt vasta bongasin tuon kommenttisi.. Lumi ja talvi on kauniita, mutta tämän hetkinen räntä ei ole. Muutenkin saisi jo kevät tulla..