maanantai 15. helmikuuta 2010

Suomi-loma lähestyy..

..eli perjantaina mennään!

Mieli ei tosin ole kovin korkealla, koska sain erittäin huonoja ja surullisia uutisia viime viikolla, ja mukaan täytyy pakata myös vaatteet hautajaisia varten.

Lepää rauhassa Setä <3


Viime viikkoina on kuitenkin tapahtunut myös mukavia ja mielenkiintoisia asioita. Täällä suunnitellaan nimittäin hostellia! Kyseessä olisi pieni ja kotoisa paikka, ei mitään kymmenien huoneiden kokoista laitosta. Ei tosin sellainen täällä meidän pikkukaupungissa pärjäisikään.. Tällä hetkellä olisi mahdollinen paikka, tai itseasiassa kaksi, tiedossa ja kunhan saadaan rahoitus selville (pienellä budjetilla olisi tarkoitus aloittaa), pääsen enemmän suunnitteluun käsiksi. Olen tosi innoissani! Mulla on aikaisempaa kokemusta majoitusalalta, ja työ olisi sellaista, mitä pystyn helposti kielitaidottomana tekemään, koska suurinosa asiakkaista kun tulee varmasti Romanian ulkopuolelta ja onhan mulla tietenkin tuo T auttamassa, jos tulee ongelmia kiel(i)en kanssa. Lisäksi tykkään itse majoittua hostelleissa niiden tunnelman takia, joten nyt olisi mahdollisuus tarjota samaa muillekin. Toivon, että kaikki menee nappiin ja viimeistään huhtikuussa mulla on oma pieni hostelli pystyssä! Tämän enempää en halua täällä kertoa, kun pelkään, että etukäteen puhuminen aiheuttaa epäonnea.. Kerron sitten lisää, kun jotain varmistuu.


9 kommenttia:

ColibriDreams kirjoitti...

Ikävää, että lomaan kuuluu noin ikäviä asioita. Jaksamista!

Ja onnea hostelli-suunnitelmiin! Kuulostaa kivalta, toivottavasti hanke onnistuu! Hostellit ovat minustakin kivoja, etenkin yksin matkustaessa, koska niissä aina tutustuu ihmisiin.

Miltsu kirjoitti...

Vaau onnea paljon suunnitelmiin :)

Soile kirjoitti...

Ikävää että joudut lomalla hautajaisiin.
Pidän peukkuja jotta hostelli toteutuu, kuulostaa hyvältä suunnitelmalta!

MaaMaa kirjoitti...

Osanottoni setäsi kuoleman johdosta! :(

Kuulostaa upealle tuo hostelli-suunnitelma! Pidän peukkuja ja isovarpaita täysillä!!

Toivottavasti Suomiloma on nautinnollinen, hautajaisista huolimatta ... voimia ja haleja! ♥

Vendaval kirjoitti...

Mukavaa lomaa suru-uutisista huolimatta! Innolla odottelen postauksia hostellin perustamisesta :)

Jaana kirjoitti...

Kiitos osanotoista ja tsempistä ColibriDreams, Mila, Soile, MaaMaa ja Vendaval! Voimia tarvitaan kummassakin koitoksessa..

Stazzy kirjoitti...

Ois kyllä kiva työpaikka varmasti. Ja sujuvalla englannilla tekee jo tuommoisessa paikassa paljon (ja siinähän se romaniakin sivussa karttuisi:) )

Jaana kirjoitti...

Stazzy, englannilla pärjää varmasti suurimmaksi osaksi, sillä romanialaiset eivät ole vielä ainakaan oikein tajunneet hostellissa asumista vaan suosivat majataloja ja pensionaatteja. Eli ulkomaisia vieraita tulee olemaan varmasti vähintään 80%, näin olen ainakin kuullut.. Romanian tai unkarin karttuminen ei myöskään olisi ollenkaan pahitteeksi :)

-S- kirjoitti...

Ei pahaa jos ei hyvààkin :D Siis aivan mahtavaa kun saat tuon hostellin pystyyn. Ja vielà huhtikuussa...sehàn on siis ihan just :D :D :D
Pidàn tààllà peukkuja pystyssà, ettà suunnitelmat etenevàt toivomallasi tavalla ja huhtikuussa saamme sitten viimeistààn ihania tunnelmallisia kuvia hostellista ja muutenkin uuden yrityksen avaamisen kulkua :D