tiistai 10. maaliskuuta 2009

Tiistai-illan jorinoita

Täällä ollaan jo melkein elävien kirjoissa, mitä nyt vaihtelun vuoksi yskin keuhkojani pihalle.. Tänään olin jopa 1,5, viikon tauon jälkeen salilla ja SAUNASSA! Kerron sitten myöhemmin kannattiko, mutta vielä toistaiseksi ei ole havaittavissa takapakin merkkejä paranemisessa.

Mulla on sunnuntaista lähtien ollut missio löytää asu kihlajaisjuhliin, joihin meidät on kutsuttu ensi lauantaina. Kyseessä ovat samat B ja C, joiden kanssa käytiin esimerkiksi lautailemassa. Juhlapaikkana on T:n isän ravintola, ja paikalle on saapumassa kolmisenkymmentä sukulaista ja ystävää. Muutettuani tänne hieman reilun 20 kg varustuksella, ei juhlavaatteita oikeastaan ole lainkaan. Siispä sunnuntaina ja eilen kävin etsimässä kahdesta ostoskeskuksesta mekkoa tai hätätilanteessa tummia housuja ja jotain kivaa paitaa. Ei löytynyt. Meidän kaupunki ei todellakaan ole mikään ostoskohde.. Tänään päätin sitten tarkastaa meidän lähialueen tarjontaa ja siellä se oli, ruutumekko, joka on samalla tarpeeksi juhlava ja rento. En vielä kihlajaisiin viitsi ostaa mitään kovin hienoa ja iltapukumaista, se on sitten ensi syyskuun asia, kun kyseinen pariskunta sanoo "tahdon". T ei jostain syystä oikein lämmennyt ostamalleni mekolle, mutta kaupungin tarjonta oli melkein kokonaan jo nähty, joten ei auttanut nirsoilu. Ja pääasia on, että itse tykkään, kyllä sekin oppii tykkäämään.. Nyt sitten loppuviikon missiona ovat kengät, sillä en omista täällä yhtiäkään juhlakenkiä sekä mahdolliset asusteet, joskin luulen, että ne saattaa jopa löytyä omasta takaa. On se hankalaa, kun ei ole samaa "ihan kaiken varalta" säilöttyä tavaramäärää kuin Suomessa tai äidin vaatekaappia.. Pitää yrittää ottaa kuva sitten lopullisesta asukokonaisuudesta, kunhan kaikki on hankittu.

Nyt nukkumaan, kauniita unia kaikille!

2 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Sairastamisessa ikavinta on, ettei paase kuntoilemaan - varsinkin silloin kun kuntoilusta on tullut nautinnollinen ajanviete.
Toivottavasti ei tule takapakkia kuntoilusta huolimatta! Se sauna tekee varmasti vain hyvaa :)

Joo, laita kuva sitten asukokonaisuudesta. Ma tykkaan kovasti mekoista :)

Jaana kirjoitti...

MaaMaa, hieman tuntui hankalalta ja voimattomalta, mutta kyllä se siitä taas, kun pääsee vauhtiin :) Yritän saada aikaiseksi ottaa asusta kuvan..